Доставка & Заплащане

За да Ви бъдат доставени желаните от Вас продукти е необходимо да направите заявка. Това става като поставяте продукти във Вашата електронна кошница.

     Подаването на заявка чрез електронната кошница е изключително лесно.

    Просто докато разглеждате продуктите от каталога трябва да въведете количество за желаните от Вас продукти след, което да натиснете бутона  "Добави в кошницата". Можете да добавяте и вадите продукти от кошницата неограничено. Когато решите да приключите с пазаруването изберете бутон " Премини към плащане". Поставените в кошницата продукти формират Вашата заявка.

    За да можете да използвате електронната кошница  е необходимо да се регистрирате. За целта трябва да си  създадете профил. Регистрацията в сайта Ви предоставя лична кошница, която използвате всеки път, когато пазарувате. Информацията попълвана при създаването на профил се използва при изпълнението на всички Ваши заявки. При необходимост тази информация може да бъде актуализирана.

    Преди приключване на заявката имате възможност да проверите информацията относно адреса за доставка, телефонен номер за връзка и поръчаните продукти. Ако е необходимо можете да направите промени. Също така можете да добавите допълнителна информация относно изпълнението на заявката - предпочитан ден и час за извършване на доставката, предпочитана куриерска фирма и др.

    Ако желаете  доставката да бъде извършена до офис на куриер, в полето за специални инструкции и  забележки запишете името на куриерската фирма и адреса на офиса.

     В срок до 24 часа от подаването на заявката ще Ви информираме за деня на доставка.

    Обикновенно доставката се извършва в срок 2 до 4 дни след подаването на заявката.

     Пратката ще бъде с наложен платеж. При получаването и ще заплатите стойността както на поръчаните продукти така и на доставката. Стойността на доставката се определя съгласно тарифния план на куриера. За доставки на стойност над 100 лв доставката е безплатна.

Назад
Вашият IP адрес е: 3.235.182.206
Copyright © 2024 WISTERIA.